Nagelplug

De slagplug voor een eenvoudige, snelle en economische montage.
De fischer Nagelplug N-S met verzonken kop bestaat uit een plug van kwalitatief hoogwaardig nylon en een gegalvaniseerde nagelschroef. Deze zijn voor een snelle montage reeds vooraf gemonteerd. De nagelplug wordt in de tijdbesparende do...
Omschrijving
De slagplug voor een eenvoudige, snelle en economische montage.
De fischer Nagelplug N-S met verzonken kop bestaat uit een plug van kwalitatief hoogwaardig nylon en een gegalvaniseerde nagelschroef. Deze zijn voor een snelle montage reeds vooraf gemonteerd. De nagelplug wordt in de tijdbesparende doorsteekmontage door het montagestuk gevoerd. Bij het intikken van de nagelschroef spreidt de huls open en verankert in het materiaal. De fischer Nagelplug N-S met verzonken kop is ideaal voor de bevestiging van houtconstructies in allerlei bouwmaterialen in de interieurbouw.
 
Voordelen
 • Snelle en simpele doorsteekmontage vermindert de montagetijd.
 • De speciale geometrie van de nagelplug voorkomt voortijdig uitzetten tijdens inslaan en verhoogt daarmee het gebruiksgemak.
 • De schroefnagel met speciaal draad kan gemakkelijk worden ingeslagen en, indien nodig, gemakkelijk worden uitgedraaid.
 • De kruiskop staat verstellen of demontage toe door deze los te draaien.
Varianten
Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.
 • Totaal geselecteerde varianten: 0

Nagelplug

Art nr. AAAAAAPMIR
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. Type lengte (plug) verpakt per diameter (boorgat) boordiepte (minimaal) lengte (werkend) Bruto prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
1137882 NS 50 mm 100 st 5 mm 65 mm 0-25 mm € 17,95 100 stuks 100
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden