Digitale toegangscontrole, voordelen voor iedere situatie

Met de Image titledigitale ontwikkelingen verandert onze leefwereld. Nemef heeft een bijzonder flexibel concept ontwikkeld voor het openen en beheren van een woning deur.

Of het nu gaat om extra luxe en wooncomfort, flexibele toegang voor zorgverleners aan huis of het op afstand beheren van een recreatiewoning? Nemef ENTR kan het allemaal.Nemef ENTR: elektronische motorcilinder

Nemef ENTR is een elektronische motorcilinder die eenvoudig, zonder bouwkundige aanpassingen, aan de binnenzijde van de deur gemonteerd kan worden. Door de bestaande cilinder - eventueel tijdelijk - te vervangen, kan de deur met een afstandsbediening of een smartphone app geopend worden. Indien gewenst kun je de deur ook altijd nog openen met een sleutel.

Image titleNemef ENTR voor woningen

Je kunt je voordeur eenvoudig upgraden naar elektronische toegang zonder deze aante passen. Ervaar het gemak van sleutelloze toegang en open je deur met smartphone,afstandsbediening, pincode of vingerafdruk. Daarnaast kun je met de online functionaliteitberichten ontvangen, wie wanneer naar binnen is gegaan, zodat je weet dat de kinderenweer veilig thuis zijn. Kies voor gemak en maak van je smartphone een virtuele sleutel.


Nemef ENTR maakt zorg toegankelijk

Mocht iemand onverhoopt (tijdelijk) zorg nodig hebben, dan kun je voor alle betrokkenenindividueel de toegang tot een woning regelen. Zo kun je bijvoorbeeld mantelzorgpermanent toegang geven en een thuiszorgmedewerker op vaste dagen en tijden, zonderdat een deur fysiek geopend hoeft te worden. Je bepaalt zelf wie wanneer naar binnen mag.Nemef ENTR is daarnaast te integreren in een beheersysteem en bij uitstek geschikt voorzorginstellingen en thuiszorgorganisaties.

Stop uw tijd te verdoen met het ophalen en terugbrengen van sleutels. Vergeet stigmatiserende sleutelkluisjes en zorg ervoor dat u direct toegang heeft tot een woning bij calamiteiten. Dit kan met Nemef ENTR, hét veiligheidsproduct van 2015.

Nemef ENTR is binnen 3 minuten te installeren en eenvoudig uitwisselbaar zonder beschadigingen aan de deur, ideaal voor tijdelijke zorg. Nemef ENTR is te integreren in een beheersysteem van derden. Dit maakt het dé oplossing voor zorginstellingen en thuiszorgorganisaties die klaar zijn voor de toekomst!


Nemef ENTR, je vriendelijke gastheer.

Een tijdelijke huurder van bijvoorbeeld een vakantiewoning kan via een smartphonedirect toegang krijgen, zonder dat hij/zij de sleutels ergens moet ophalen. In de onlinefunctionaliteit van Nemef ENTR kan vooraf eenvoudig de toegang voor een bepaaldeperiode toegekend worden. Het risico van verloren of niet teruggegeven sleutels enoneigenlijk gebruik wordt uitgesloten. Ontzorg jezelf en biedt je huurder wooncomfortvan deze tijd.


Vrijblijvend adviesgesprek

Onze specialisten gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van de Nemef ENTR voor uw situatie. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor advies op maat.

Bel naar 0523 - 28 04 80, mail naar info@neele.com of bezoek onze showroom.
Nemef Entr direct bestellen

Laden
Laden
Laden
Laden