excenterschuurmachine ø150mm
230V / 350Watt / schuurbeweging 5mm
EVA150E/5 / Mafell

De EVA 150 E is de excenterschuurmachine voor grote schuurafname, schoon werken en de beste resultaten. Hiermee bereikt u op alle houtsoorten en plaatmaterialen maar ook op lak, verf en stucwerk een perfecte oppervlaktekwaliteit.
Hij levert een toerental dat 20 procent hoger ligt dan bij andere exce...
Art nr. 8283056
Minimale order hoeveelheid:
1 stuks
Geen voorraad Geen voorraad Op voorraad
Levertijd 2-4 werkdagen.
Standaard gratis verzending vanaf 50 euro (excl. btw).
Betaal veilig direct of op rekening met uw bedrijfsaccount.
Prijs
€ 423,00
per 1 stuks
excl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De EVA 150 E is de excenterschuurmachine voor grote schuurafname, schoon werken en de beste resultaten. Hiermee bereikt u op alle houtsoorten en plaatmaterialen maar ook op lak, verf en stucwerk een perfecte oppervlaktekwaliteit.
Hij levert een toerental dat 20 procent hoger ligt dan bij andere excenterschuurmachines. Dat merkt u meteen aan de afname. Uw voordeel: bij een gelijk oppervlakte resultaat bent u 20% sneller klaar. Dat tikt merkbaar aan.
De nieuwe excenterschuurmachine van MAFELL is ook zeer geschikt voor langdurige inzet. De trillingsemissie van de EVA 150 E ligt onder de 2,5 m/s_ waardoor u zonder tijdslimiet veilig door kunt werken. De softgrip handvaten geven u in elke houding en positie optimale controle over de excenterschuurmachine. Ze zorgen daarbij voor een aangenaam en zeker gripgevoel.

Voordelen:
De trillingsdemper ontkoppelt het handvat zodat de trillingen niet op de gebruiker overgedragen worden. Daarmee beschermt u uw gezondheid en kunt u aangenaam werken.
Dankzij het ergonomisch gevormde extra handvat laat de EVA 150 E zich ook met twee handen optimaal geleiden. Is het extra handvat niet nodig, dan is het in een handomdraai te verwijderen.
De instelbare kantenbescherming verhindert zowel beschadigingen aan het werkstuk als slijtage van de rand van de schuurzool.
Dankzij de krachtige zelfafzuiging en het stofdoorlatende schuurpapier kunt u stofvrij en veilig werken. Het schuurpapier loopt minder snel vol, u verbruikt minder schuurpapier en uw productiviteit neemt toe.

Leveringsomvang:
1
Universele stofzak UFB-1
1 Set Abranet schuurnet, bestaande uit:
1 x HD P 60 / P 80 / P 100 / P 120 / P 180 / P 240 / P 320
1 Schuurzool zacht
1 Bescherm tussenlaag EVA-SA
1 Extra handvat
1 Kantenbescherming
1 Aansluitkabel 4 m; Bestelnr. 087323
Product info
vermogen 350 W
gewicht 2,1 kg
techniek (motor) elektro
Gegevens fabrikant
Gewicht 2,1 kg
Opgenomen vermogen 350 W
Nominale stationair toerental 6000 - 12000 1/min
Schuurbeweging 5 mm
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden