Keuren en Repareren

Neele Hardenberg


Keuren volgens NEN

Wij keuren en certificeren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140. Wanneer uw machines volgens deze norm is gecertificeerd, is er voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit.

Uw goedgekeurde machine wordt voorzien van een sticker waarop staat tot wanneer de keuring geldig is, u krijgt tevens een certificaat per e-mail met alle relevante gegevens over de machine en de keuring.

De aangeleverde machines moeten voorzien zijn/worden van een uniek en goed leesbaar identificatienummer, welke op het certificaat terug te vinden is. Meestal wordt dit in de machine gegraveerd. Wij kunnen gebruik maken van de door u gehanteerde en zelf aangebrachte identificatienummers, indien deze niet aanwezig zijn, kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Wij maken graag een afspraak met u, om al uw elektrisch gereedschap tot 1000 volt volgens NEN 3140 te keuren en certificeren bij uw bedrijf, op de bouwplaats, of bij onze werkplaats.

NEN 2484 & 2718:
Wij hebben gecertificeerde en vakbekwame mensen in huis om al uw ladders, trappen en rolsteigers voor u te keuren en te certificeren volgens Warenwet besluit draagbaar klimmateriaal en NEN 2484 (ladders en trappen), NEN 2718 (rolsteigers) normen. Indien mogelijk verrichten wij ter plekke reparaties. Ook kunt u bij ons terecht voor deskundig advies.

Wij voorzien uw klimmateriaal van alle stickers, aanwijzingen en certificaten zodat u bij controle door de ARBO dienst direct en duidelijk kunt laten zien dat u aan alle geldende eisen voldoet.
Bel voor een afspraak, om al uw ladders, trappen en steigers te keuren en te certificeren.

Werkplaats: reparaties en slijpwerk


NEN3140:

In onze werkplaats verrichten wij reparaties en keuringen aan alle merken en types (elektrisch) handgereedschap en machines. Gerepareerde machines kunnen op verzoek gekeurd worden volgens NEN3140 (VCA vereist).

Tevens bieden wij de mogelijkheid uw cirkelzaagbladen, schaafbeitels of gatzagen door ons te laten slijpen.

Laden
Laden
Laden
Laden